Találmány levédése

Védjegy bejelentéssel kapcsolatban keressen minket a kapcsolat menü alatt.

találmány új eszközt vagy technikát jelent. A találmány az ötlet kidolgozott formája. A találmány és az újítás között szokás különbséget tenni, mely szerint az újítás út a gyakorlati megvalósításhoz, a találmány hasznosításához.

Szabadalmazható találmány

Szabadalmazható minden új, feltalálói tevékenységen alapuló, iparilag alkalmazható találmány a technika bármely területén. Nem minősül szabadalmazható találmánynak különösen a felfedezés, a tudományos elmélet és a matematikai módszer, az esztétikai alkotás, a szellemi tevékenységre, játékra, üzletvitelre vonatkozó terv, szabály vagy eljárás, valamint a számítógépi program (szoftver) és az információk megjelenítése.

A találmány levédésről a szabadalom menü alatt olvashat.

A találmányok levédésével kapcsolatos ügyekben szakértő partnereink nyújtanak segítséget ügyfeleinknek. Ha Önnek is fontos termékének levédése, kérjük keressen minket a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt -, és készséggel válaszolunk kérdéseire.

where do you purchase clomid can i buy clomid online buy clomid at walgreens where to buy clomid safely online where did you buy your clomid buy clomid generic clomid online purchase safe online pharmacy to buy clomid safe to buy clomid online how to get a clomid prescription is clomid illegal to buy clomid fertility drug buy online uk